سوء رفتار مرد در زندگی مشترک

پرسش

سلام آقای وکیل خسته نباشید شوهرم خیلی بد رفتار هستش، بابت هر چیز کوچیک و بزرگی دعوا راه میندازه واقعا دیگه منو بچه ها نمی تونیم تحمل کنیم شما می گید چیکار کنم؟میتونم طلاق بگیرم و حضانت بچه هام رو هم بگیرم؟

پاسخ مشاور

صرف سوء معاشرت مرد دلیل بر عسر و حرج زن محسوب نمی شود که بتوانید دعوای طلاق قضایی را اثبات کنید البته ممکن است دلایل و مستنداتی دال بر این سوء معاشرت در اختیار داشته باشید و قاضی با وجود آنها علم پیدا کند که حضور زن در کنار مرد موجب رنجش ذهنی و عصبی ایشان شده که ممکن است در این صورت خواسته شما را بپذیرد. نسبت به حضانت اطفال بایست سن ایشان در نظر گرفته شود.

آیا پاسخ به پرسش حقوقی برای شما مفید بود؟

به مشاوره رایگان حقوقی ای نیاز دارید؟درخواست مشاوره رایگان

با توجه به پیچیدگی مسایل حقوقی و قانونی پیشنهاد ما این است که همواره از وکلا و کارشناسان متخصص مشورت بگیرید. بدیهیست پایگاه صلح هیچ گونه مسوولیتی از بابت استفاده شما از اسناد و مشاوره های منتشر شده در سایت بر عهده نمی گیرد.