برای اینکه چک هایی که دست کسی دارم رو پس بگیرم، چیکار کنم؟

پرسش

سلام وقت بخیر خسته نباشید من بابت خرید جنس برای مغازه ام چکی به تاریخ یک ماه بعد صادر کردم ولی بنا به دلایلی نتونستم مغازه رو افتتاح کنم و فروشنده جنسها رضایت داد بیاد جنسارو ببره و چکم رو پس بده، جنسارو برد، چکم رو پس نمیده، چیکار کنم؟

پاسخ مشاور

شکا بایست دلیلی مبنی بر پس دادن چک ها از جمله شاهدی برای تحویل دادن اجناس خریداری شده داشته باشید تا محرز گردد از آن تاریخ به بعد چک در ید ایشان امانی بوده است، در نتیجه پیشنهاد این است که به طرفیت از ایشان دادخواست استرداد سند یا چک امانی اقامه کنید.

آیا پاسخ به پرسش حقوقی برای شما مفید بود؟

به مشاوره رایگان حقوقی ای نیاز دارید؟درخواست مشاوره رایگان

با توجه به پیچیدگی مسایل حقوقی و قانونی پیشنهاد ما این است که همواره از وکلا و کارشناسان متخصص مشورت بگیرید. بدیهیست پایگاه صلح هیچ گونه مسوولیتی از بابت استفاده شما از اسناد و مشاوره های منتشر شده در سایت بر عهده نمی گیرد.