اگر بابت ضمانت وام دوستم ازش چک گرفته باشم، ولی اقساطش رو نده و بابت چکشم شکایت کردم اما بخاطر هزینه دادگاه منصرف شدم،چیکار باید کرد؟

پرسش

سلام عرض خسته نباشید دارم من ضامن وام یکی از دوستام به اصرارش شدم که متأسفانه اقساط وامشو نمیده و بانک هم چک منو برگشت زده و منم از دوستم چک دارم اونم برگشت زدم برای شکایت اقدام کردم خیلی هزینه دادگاه بالاست، چیکار کنم؟

پاسخ مشاور

بهرحال دعوای شما مالی و بایست مطابق با مبلغ خواسته هزینه دادرسی پرداخت کنید مگر اینکه توانایی پرداخت نداشته باشید که در این صورت ابتدا دادخواست اعسار از هزینه دادرسی بدید تا در صورت پذیرش بدون پرداخت هزینه دادرسی دعوای شما مورد رسیدگی قرار گیرد.

آیا پاسخ به پرسش حقوقی برای شما مفید بود؟

به مشاوره رایگان حقوقی ای نیاز دارید؟درخواست مشاوره رایگان

با توجه به پیچیدگی مسایل حقوقی و قانونی پیشنهاد ما این است که همواره از وکلا و کارشناسان متخصص مشورت بگیرید. بدیهیست پایگاه صلح هیچ گونه مسوولیتی از بابت استفاده شما از اسناد و مشاوره های منتشر شده در سایت بر عهده نمی گیرد.